Toezichthouder

Wat is er nou leuker dan met uw (klein)kinderen te komen spelen in de speeltuin en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan het speelplezier van andere kinderen? Wordt dan toezichthouder!

Ook zonder kinderen bent u van harte welkom om ons te komen helpen. Naast sociale contacten (gezelligheid!) kunt u hiermee bijvoorbeeld (werk)ervaring opdoen of vaardigheden (taal/samenwerken/ verantwoordelijkheid) versterken. Uiteraard dient u wel affiniteit te hebben met kinderen en zelfstandig te kunnen werken (minimaal 15 jaar oud).

Zonder toezicht kunnen de skelters en het losse speelgoed niet naar buiten. Als toezichthouder bent u dus van grote waarde voor het voortbestaan van de speeltuin.

Taakomschrijving

Toezicht is ingedeeld in diensten van maximaal 1 uur en 3 kwartier. U zet de skelters en het losse speelgoed buiten en/of binnen. U kunt zelf aangeven hoeveel en welke diensten u wilt draaien.

Gedurende uw dienst zorgt u ervoor, dat bezoekers zich aan de huisregels houden, zodat de materialen in onze speeltuin nog lang mee kunnen gaan. U heeft de bevoegdheid, iemand de toegang tot de speeltuin te ontzeggen.

Daarnaast zorgt u ervoor dat de vuilnisbakken geleegd worden (indien nodig) . Ook stelt u de benodigde materialen uit de verbandtrommel ter beschikking indien nodig.
Mocht het al slecht weer zijn dan hoeft u de dienst niet te beginnen. Het mag altijd wel.

Wat kost het u?

Toezicht is ingedeeld in diensten van 1 uur en 3 kwartier.
U kunt zelf aangeven welke dagen/diensten uw voorkeur hebben en hoeveel diensten u wilt draaien in een bepaalde periode. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die graag 2 diensten achter elkaar draaien.

Aan de hand van uw voorkeuren wordt u dan ingeroosterd.

Kunt/wilt u niet op een tijd dat u staat ingeroosterd vragen wij u dit zo snel mogelijk door te geven, zodat wij voor vervanging kunnen zorgen.

Horen wij niets van u dan gaan wij ervan uit dat de dienst is ingevuld

Wat krijgt u ervoor terug?

De vele enorm blije gezichten van de spelende kinderen (en hun ouders) zijn natuurlijk al goud waard!

Maar daarnaast is de kans ook groot dat u leuke, nieuwe contacten opdoet en kunt u mogelijk (werk)ervaring opdoen of bijvoorbeeld vaardigheden (taal/samenwerken/ verantwoordelijkheid) versterken.

Daarnaast krijgt u bij een inzet van minimaal 5x per jaar (dit kan bestaan uit toezicht houden en/of het begeleiden van activiteiten), het jaar erop het gezinslidmaatschap volledig gratis.

Heeft u nog vragen? Stuur ons dan een mail

Of vul onderstaand formulier in om u direct in te laten schrijven als toezichthouder.

MV


De dag/dagen waarop u toezicht wilt houden zijn:


13.30 - 15.15  15.15 - 17.00

13.30 - 15.15  15.15 - 17.00

13.30 - 15.15  15.15 - 17.00

13.30 - 15.15  15.15 - 17.00

Extra toezicht tijdens schoolvakanties:


13.30 - 15.15  15.15 - 17.00

13.30 - 15.15  15.15 - 17.00

Toezicht op de peuterochtenden (alleen buiten de schoolvakanties):


10.00 - 11.30

10.00 - 11.30

* Verplicht veld

** Als u actief bent gedurende het seizoen van het ene jaar, betaalt u geen contributie in het volgende jaar.