Openingstijden

De speeltuin is geopend van half/eind maart tot 1 november mits er toezicht is en mits het weer het toelaat.

De speeltuin is gratis toegankelijk. Uitzondering hierop zijn de tijden waarop een activiteit is gepland. De entree is dan afhankelijk van de activiteit en is voor leden bijna altijd gratis.
Indien er een activiteit staat gepland, dan staat de entree daarbij vermeldt, evenals informatie mbt het wel/niet doorgaan van de betreffende activiteit bij slecht weer. Bij twijfel op onze Facebook-pagina kijken, daar staat altijd het laatste nieuws met betrekking tot de activiteit.

Op maandag is de speeltuin in de ochtend gesloten in verband met onderhoudswerkzaamheden en in de middag is de speeltuin uitsluitend toegankelijk voor mensen met een beperking, die geen gebruik kunnen maken van de reguliere openingstijden,

Onze reguliere openingstijden zijn ‘onder voorbehoud’.
Aangezien we voor het toezicht volledig afhankelijk zijn van vrijwilligers kan het altijd voorkomen dat de speeltuin gesloten is of voortijdig dicht gaat.
Uiteraard doen wij ons uiterste best de openingstijden zo accuraat mogelijk te houden.

Bij een rood tijdsvak is er geen toezicht beschikbaar en zal de speeltuin dus gesloten zijn!

Als u deze openstaande tijdsvakken wilt opvullen, dan kunt u dat hieronder aangeven. Dit kost u maar 1 uur en 3 kwartier maar levert heel veel vrolijke kinderen op!
* Verplicht veld

Of klik hier om u aan te melden als toezichthouder.

Alvast bedankt namens alle kinderen van Speelvlucht.